onsdag, mars 31, 2010

Live from Africa: And now, sports.

Selv om vi er på Fjellhaugpraksis sammen, er det av og til godt å gjøre ting hver for seg. Ikke minst dersom turdeltakernes behov og ønsker er varierte. Så idag, når sola krøp fram, valgte Kristoffer å bli igjen på tomta og bade mens jeg dro for å ta et slag golf.

Den første golfbanen jeg prøvde, Karen Country Club, var dessverre bare members only. Men heldigvis visste drosjesjåføren om en annen bane, Ngong Golf Club, som ikke er langt unna. Banen er ytterst spesiell, da den er bygget inni en travbane (eller kanskje er det travbanen som er bygget rundt?). Det er en vakker nihullsbane på ca 3 km og en samlet par på 35. Prisen for å gå er ikke stor (700 shilling), og leie av utstyr og caddie koster heller ikke skjorta av deg. Det er fint å være norsk i Kenya, ja.

Resultatet? Tja, kom etterhvert ut av tellinga. Veldig typisk Ingar-runde: De gode slagene var gode, de dårlige var forferdelig dårlige. Dagens slag var likevel utslaget på siste hullet (par 5), som gikk omtrent 170 meter (gikk hullet på seks slag).

Utsikten fra siste utslagshull (hull 9 og 18). Klubbhuset i det fjerne.

Grønt, frodig og vakkert.

Caddien Ken og Samuel, en av to spillere som gikk delvis foran og delvis bak meg.

Jeg har dessuten fått en forkjærlighet for den ginger ale man får kjøpt her i landet. Deilig etter en tøff runde.

This is Ingar Takanobu Hauge, reporting live from Nairobi, Kenya.

2 kommentarer:

Kathrine Løsnesløkken sa...

Dette høres bra ut! Golf er bra. Vi har spilt minigolf her en dag. Fest og glede ;-).

Ingvald Andre sa...

Åååååh..... Krest sin Ginger Ale.... mmmmmmmm