onsdag, mars 25, 2009

The Legend of Zelda: Spirit Tracks.

Så ble det endelig annonsert i dag på Game Developers Conference: Det neste spillet i Zelda-serien. Spillet heter The Legend of Zelda: Spirit Tracks og er til Nintendo DS.



Førsteinntrykket mitt er, tro det eller ei, bare så som så. Dette skyldes to ting:

For det første hadde jeg forventet annonseringen av et nytt Zelda-spill, men jeg hadde håpet at plattformen skulle være Wii og ikke DS.

For det andre er den grafiske stilen i spillet og gameplayet (slik vi kan bedømme det ut ifra traileren) veldig likt Phantom Hourglass. Og jeg ble ikke særlig begeistret for Phantom Hourglass. Jeg holder PH for å være et av de svakeste spillene i serien.

Men når det gjelder Zelda, vet vi at vi kan alltid bli positivt overrasket. Det er bare å vente i spenning og med forhåpninger. Det blir spennende å se om spillet dessuten følger historien fra Phantom Hourglass - og dermed også dens forgjenger, The Wind Waker - eller om vi får en helt ny historie.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Blir spennende, absolutt! Men gleder meg til et nytt et på Wii. Twilight Princess overgikk faktisk Ocarina of Time etter min mening, hvor hyklersk det enn høres ut. Mye samme følelsene, og mye penere.

Ingar T. Hauge sa...

Hyklerisk? Neida, ikke nødvendigvis. Twilight Princess er jo uten tvil et stemningsfullt og vakkert spill. For meg vinner likevel Ocarina of Time fordi det kom først, og fordi det danner mye av grunnlaget for både The Wind Waker og Twilight Princess, som kommer som nr 2 og 3 i serien for mitt vedkommende.

Eirik Brekke Hauge sa...

Enige me deg Ingar, først Ocarina of Time, så wind waker å så Twilight Princess.

Eg grue meg litt te detta DS spillet, ette mi meining va PH elendigt spill (sammenligna me andre Zelda spill, viss du tar det å sammenligne det me vanlige spille e det litt bra) å det e det dårligaste Zelda spillet eg har spilt