søndag, august 03, 2008

UL i bilder.

Jeg skammer meg. Så mange dager på UL, så få bilder. Det meste er fra turen til Preikestolen på onsdag, så dere får heller nøye dere med det.

















I morgen er det på jobb igjen. Jeg er trøtt nå, og skal tidlig opp. Derfor denne ordfattige posten. Vi får se hvordan det blir de neste dagene.

7 kommentarer:

Ingebjørg sa...

Nais! Såg grådig kjekt ut med preikestolen. Misunne deg heila vekå på UL. Men eg e i Mongolia, då...:D Har det topp, tommel opp!

Bjørn Are sa...

Det var hyggelig å treffes!

Kanskje vi skal få dem til å arrangere UL et annet år også?

Ingar T. Hauge sa...

Det skulle da ikke være noe problem, Bjørn Are. Tross alt er det planer om et ganske så likt UL samme sted til neste år også.

Ellers får jeg ønske deg også velkommen til blogen. Regner med at veien var kort fra en viss broder og hit, og håper kommentarstrømmen her blir like aktiv som der.

Bjørn Are sa...

Antok det ja, siden det vel har vært en tradisjon noen tiår eller slik (jeg hadde et par Da Vinci-kode-foredrag der for et par tre år siden).

Kort vei, ja, men det bryr dessverre ikke altid kommentatorstrømmer seg like mye om.

Ingar T. Hauge sa...

Jeg kan forøvrig opplyse om at det blir i Kongeparken ikke bare til neste år, men også om to år. Det er et prøveprosjekt NLM skal ha, etter modell av OASEs treårsprosjekt i Fredrikstad mellom 2005 og 2007. Så skal NLM ta lærdom av dette, og deretter får bare fremtiden (og Herren) vise hvor UL tar veien.

Unknown sa...

Ser artig ut. ^_^

Frank sa...

I believe I can fly!