tirsdag, desember 18, 2007

Møte med en Star Wars-fanatisk tegneserietegner.

Vet du hvem Mads Eriksen er? Ikke? Skuffet.

Vet du hva tegneserien M er? Ja? Nei? Forhåpentligvis. Om du liker serien eller ikke er en annen sak, det er en smaksbetingelse. Dessuten krever M at du har gjort hjemmeleksa di i møte med film, serier og diverse "nerde"-elementer.

Anywho, igår tok Martin, Daniel (i BIF-klassen på Fjellhaug) og jeg turen ned til Tanum på Paleet her i byen. Årsak: Mads Eriksens signeringsrunde av boka "M - De Første Årene." Tittelen sier egentlig seg selv. Ekstra bonus var det likevel når en Storm Trooper og en Pilot Trooper plutselig dukket opp. Mads Eriksen er (som kjent) med i Star Wars-troppen Nordic Garrison 501st Legion, og hadde med seg to av sine venner derfra. Det var med andre ord like før jeg lokket en av dem inn bakerst i butikken og overfalt ham for å ta drakta (men man ypper tross alt ikke med en Storm Trooper).

Idiot som jeg er klarte jeg å glemme kameraet (selv om jeg hadde planlagt å ta det med), så dere får nøye dere med mobilbilder i 1,3 mpxl.

Imperial March i bakgrunnen! Daah daah daah daa da daah, daa da daah!

It is not wise to upset a Storm Trooper. Han til høyre har forresten ikke sneket seg med på bildet som en og annen linselus. Det er Daniel i BIF, som var med meg. Takk til Martin som tok bildet.

Pilot Trooper. Han med hjelmen da, selvsagt.

Mesteren selv, dessverre uten hans egne Storm Trooper-drakt.

Når man blir voktet av slike karer vet du at du er en viktig person.


Boka ble signert, og sannelig fikk jeg en Darth Vader-tegning i den også. Gleden er stor. Mitt nye mål i livet etter gårsdagen: Kjøpe/lage meg en tilsvarende Storm Trooper-drakt. Eller Darth Vader. Det kan godt være Darth Vader...

7 kommentarer:

Morghus sa...

Må berre påpeke at eg er veldig misunnelig på at dere fekk vere med på det der.

silje sa...

klart eg veit kem mads eriksen er. du, eg har nåkke til deg, Ingar. har eg sagt det? Lauvik med liten Eon tegning/autograf og øverli og.... øøø... ein til. den lappen kan du få hvis du vil ha den. Og hvis eg finner den.
Også har eg første pondusblad signert. til høgstbydande.

silje sa...

oooo. tyttebær.

Ingar T. Hauge sa...

Vi er igang, Silje! Vi er igang:-)

Med andre ord: Absolutt interessert.

Unknown sa...

Hey. Skjer ingenting slikt i Bergen. Muu.

Anonym sa...

Storm Trooper! Why not store go to I? Wonder I must ;)

Erlend sa...

Sa jeg at han bor her i Trondheim, der også 501ste holder til :) De gutta skal ha for entusiasme. De brukte to år på å smelte plastikk og lage 20 av de Stormtrooper-draktene.