fredag, mai 31, 2013

Om Fjellhaugs nye giverkampanje

La meg slå et slag for Fjellhaug Utdanningssenter her. Ikke bare fordi jeg nå jobber der, og ikke bare fordi jeg har min studentbakgrunn herfra. Jeg vil også slå et slag for Fjellhaug fordi jeg liker stedet. Ja, jeg liker faktisk arbeidsplassen min. Rare greier, det der.

Uansett: Fjellhaug har nylig startet en giverkampanje. Som vanlig er for de fleste i privat sektor er Fjellhaug avhengige av mange faktorer for å ha en god økonomi som igjen gir utslag i bedre studiemiljø og bedre studenttilbud. En måte er å øke antallet studenter, og for studieåret 2013/2014 er tallene fra Samordna Opptak svært gode i så måte. En annen måte er givere, noe Fjellhaug alltid har vært velsignet med.

At studiesteder får donasjoner fra velvillige sjeler og støttespillere er slettes ikke uvanlig. Både i Storbritannia og USA er dette vanlig praksis. Vi håper derfor at Fjellhaug har muligheten til å samle enda flere støttespillere.

Etter initiativ fra noen ildsjeler av noen studenter har Fjellhaug nå startet en giverkampanje kalt 1000 gir 100. Mål: Å få 1000 givere som gir et månedsbeløp på 100 kroner hver.

Mer informasjon finner du på Fjellhaugs nettsider og på Facebook. Vil du bli med?

Ingen kommentarer: