søndag, september 04, 2011

Dead Ingar Day: Dead Weekend

Det er lenge siden forrige Dead Ingar Day, men den labre bloggeaktiviteten i det siste vitner vel klart og tydelig om at det er en liten nedgangstid akkurat nå. Skrivesperren er et faktum, så vi får se når det løsner igjen.

Skjønt, fullt så ille er det ikke. Anmeldelsen av Deus Ex: Human Revolution ble skrevet ferdig i går, så den kommer nok på nettsidene til Gamereactor i morgen.

Litt semantisk komedie til slutt, for å gi dere det lille ekstra.

2 kommentarer:

Yngvegutt sa...

Deus Ex har eg jo hørt mykje godt om, men har ikkje spelt spela sjølv. Med tanke på historia etc, trur du eg kunne hatt glede av det nye Deus Ex utan å ha spelt spela i førevegen? Spelte nyleg Crysis 2 utan å ha spelt Crysis, merka at eg liksom ikkje heilt kom inn i historia...

Ingar T. Hauge sa...

Human Revolution er laget som en prolog, og man trenger derfor ikke kjenne til serien fra før for å spille det. Jeg vil likevel anbefale å spille Deus Ex først av to grunner: 1) Det er en spill som kan gi deg bakoversveis selv elleve år etter lansering. 2) Det er stadige småreferanser til Deus Ex i Human Revolution som gjør at spillopplevelsen blir hakket bedre.