onsdag, mai 18, 2011

Om å bli E.I.E.R.


Etter at tegneserieprosjektet mitt om å skaffe meg alle Donald-jubileumsbøkene ble fullført tidligere i år, har jeg hatt et håp om å få begynne på et nytt prosjekt: Å samle alle Donald-historier av Don Rosa. I utgangspunktet var tanken å kjøpe alle bøkene i Hall of Fame-serien med Don Rosas navn på ryggen.

Heldigvis har dette prosjektet aldri kommet skikkelig igang. I går ble jeg nemlig tipset om at drømmen min kan gå i oppfyllelse.

En eksklusiv boksamling med Don Rosas samlede verker skal snart gis ut. Opplaget er på knappe 2.500 eksemplar, og kvaliteten og prislappen står dermed deretter. Det er med andre ord drømmesamlingen for en hardbarket Donald-fan med fast lønn.

Som innehaver av den eksklusive Don Rosa-samlingen vil man i tillegg få en spesiallaget hakkespettmedalje med den påfølgende tittelen E.I.E.R.: Eminent Innehaver av Eksklusiv Rosasamling.

Kobling
Jeg gleder meg veldig til å kunne erklære meg selv som en E.I.E.R. Første bokkasse med de tre første bøkene kommer i juli.

3 kommentarer:

Christer sa...

oh. my.

Jeg føler ikke egentlig at jeg kan ta meg råd til dette. Men fy søren, som jeg har lyst på!

Spørs om det ikke lages flere opplag etter hvert - føler tendensen ofte er slik med slike samlerutgaver...

Dette må tenkes øye gjennom...

Ingar T. Hauge sa...

Man skal jo ikke se bort ifra at sjansen vil komme igjen engang. Men, dersom du er av den typen som tenker i form av penger: Det er nok dette opplaget som blir verdt mye en gang i fremtiden.

Nå tenker jeg selvsagt ikke i de baner. Det er leseropplevelsen jeg er på jakt etter, samt en praktsamling som tar seg godt ut i hylla.

Christer sa...

Jeg tenker ikke på at det blir mer verdt i fremtiden. Jeg har jo ikke tenkt å selge bøkene =P Er bare prisen her og nå.