torsdag, november 04, 2010

Om bloggstatistikk, oktober

For ikke mange ukene siden oppdaget jeg at Blogger har begynt å introdusere statistikk for bloggen din. Her kan man gå og sjekke statistiske tabeller for antall lesere og diverse tekniske detaljer for den siste dagen, uka, måneden og totalt sett. Statistikk er alltid moro, så av mangel på noe bedre å skrive om følger noen statistiske fakta om World of Ingar for oktober:

Totalt antall sidevisninger: 3.713
Høyeste antall sidevisninger på en dag: 275 den 20.10
Store trafikkilder: Vårt Land, Google og Gunhild Maries blogg.

De fem mest leste blogginnleggene:
- Om Gelius og sex: 201 visninger
- One Piece VS Naruto: 124 visninger
- Liberalteologi på sitt beste: 65 visninger
- Toto: 1977-2008: 56 visninger
- Assassin's Creed: 41 visninger

At trafikken var på sitt høyeste under Gelius' bokslipp er kanskje ikke så rart: En link til Vårt Land og ordet sex i overskriften må nok ta mye av æren for det. Ellers er det morsomt å se at årsgamle poster er blant de mest leste. Mest brukte søkeord for å nå frem til siden er bursdagshilsen (25), vikingskipet (25, men hvordan ordet kobler med min blogg aner jeg ikke), Ingar Hauge (13), slaget vet termopylene (9) og John Cleese (8).

Om publikum kan følgende sies: 2.958 lesere er fra Norge, mens 347 lesere fra USA og 58 fra Storbritannia følger deretter (og diverse nasjonaliteter forøvrig). Hvor mange av de utenlandske leserne som er spammere sies ikke. 46% av leserne brukte Explorer mens 28% brukte Firefox. 84% var Windows-brukere mens 12% brukte Mac. Interessant nok har fem personer streifet innom siden via en Playstation 3.

Slik utartet oktober seg, så får vi se hva november bringer.

1 kommentar:

MiSP sa...

En ganske suksessfull blogg, med andre ord. =)